"Zo goed worden als Messi en Ronaldo"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 4 reacties
"Zo goed worden als Messi en Ronaldo"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Edinson Cavani, de Uruguayaanse spits van Napoli, is brandend ambitieus. Zijn doel is dan ook niet min, Cavani wil het niveau halen van Messi en Cristiano Ronaldo: "Ik train elke dag hard om even goed te worden."

De spits is de laatste seizoenen een van de sterren van de Serie A. Hij wil echter de volgende stap zetten en het niveau van de twee wereldsterren halen: “Messi en Ronaldo zijn twee grote kampioenen. Ik train elke dag hard om te proberen hun niveau te halen”, dat vertelde hij aan de Gazzetta dello Sport.

Cavani liet ook weten dat er deze zomer geen serieuze boden voor hem zijn binnengekomen. Nochtans zouden Chelsea, Manchester City, Juventus en Real Madrid geïnteresseerd zijn. “Als een club me wou, had ze een bod moeten uitbrengen dat Napoli niet kan weigeren.”

Napoli plakt een prijs van 60 miljoen euro op het hoofd van de spits: “Het maakt voor mij niet uit hoeveel ik moet kosten. Ik train even hard alsof ik maar tien procent van dat bedrag waard ben.” De spits heeft nog een contract bij Napoli tot 2017.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties