Lahm: "Oppassen voor Ibrahimovic"

Koen Schaaphok
| 0 reacties
Lahm: "Oppassen voor Ibrahimovic"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dinsdag komt er bij de WK-kwalificaties opnieuw een interessante wedstrijd langs. Het sterke Duitsland neemt dan het op tegen Zweden. Aanvoerder van Duitsland, Philipp Lahm, weet dat de ploeg voor een speler in het bijzonder moet oppassen. Zlatan Ibrahimovic.

Op de persconferentie naar aanleiding van het treffen dinsdag is de aanvoerder van Die Mannschaft kort maar krachtig over het Zweedse fenomeen. “Hij is een complete speler en daarom ook heel gevaarlijk”, aldus Lahm, die Zweden als ploeg evenmin onderschat. “Zweden is een gevaarlijke tegenstander en misschien wel de sterkste tegenstander uit onze groep. Het team is georganiseerd, en dan vooral de verdediging.”

Kritisch

Beide landen hebben in Groep C nog geen punten verloren, ook al speelde Zweden nog maar twee wedstrijden. Bastian Schweinsteiger, icoon van zowel Bayern München als het nationale elftal, liet eerder al verstaan dat de Duitsers hun beste niveau nog niet bereikt hebben en dat ze kritisch moeten blijven op de geleverde prestaties.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties