Groep C: Lastige opdracht voor geplaagd Milan

Fabian Morren
| 5 reacties
Groep C: Lastige opdracht voor geplaagd Milan
Foto: © SC

Voor de fans van AC Milan zijn het barre tijden. De club staat pas vijftiende in de Serie A. Die ellende wil het in de Champions League graag vergeten, maar de uitwedstrijd tegen Malaga kondigt zich als moeilijk aan.

Milan doet het in de Champions League wél behoorlijk, met een 4 op 6. Op de eerste speeldag kwam de Italiaanse topclub niet verder dan een scoreloos gelijkspel tegen Anderlecht, maar nadien werd er wel gewonnen in Sint-Petersburg.

Malaga kan dan weer een vlekkeloos parcours voorleggen, met zeges tegen Zenit en Anderlecht. De demonstratie in Brussel maakt van Malaga momenteel het beste team in de groep. 

"Ik heb niet veel te zeggen over AC Milan", zegt Malaga-coach Manuel Pellegrini. "Ze doen het niet zo goed in de Serie A, maar staan er wel altijd in de Champions League. Ze hebben 4 op 6 en het zal een moeilijke tegenstander worden."

Milan-coach Allegri ligt onder vuur vanwege de matige resultaten. "Het heeft geen zin om te praten over Milan in het verleden. We hebben veertien andere spelers, dus het is een ander team. Het belangrijkste nu is om vooruit te kijken. Succes heeft ook met geluk te maken."

Voor Anderlecht is dit een interessante affiche. Paars-wit speelt in deze groep straks zelf uit bij Zenit Sint-Petersburg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties