Habibou mogelijk even out

Tomas Taecke
| 1 reacties
Habibou mogelijk even out
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Habib Habibou was op de Freethiel genoodzaakt het veld na de pauze te verlaten. Mogelijk mist de Essevee-spits de partijen tegen Charleroi en Club Brugge die de komende zeven dagen op het programma staan.

Tomas Taecke in Beveren

In de marge van de 0-2-zege op het veld van Waasland-Beveren moest Habib Habibou geblesseerd naar de kant gehaald worden. De Fransman speelde een degelijke wedstrijd en was als aangever ook beslissend bij het eerste doelpunt van Berrier. Toen Habibou alleen op Clepkens afging, greep hij naar zijn hamstring en was de wedstrijd gelijk ook klaar voor de spits.

Na afloop vertelde Habibou in de mixed zone dat hij al twee weken last heeft aan de hamstring en geen risico's wou nemen. De Fransman werd naar eigen zeggen uit voorzorg gewisseld, maar blijft ondertussen maar sukkelen met de blessure. Essevee ontvangt woensdag Charleroi en kijkt op zondag Club Brugge in de ogen. Francky Dury bevestigde dat de wissel uit voorzorg plaats vond, al valt het af te wachten of Habibou er de twee komende wedstrijden zal bijlopen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties