Carrick tevreden met seizoenbegin United

Christophe van den Boom
| 0 reacties
Carrick tevreden met seizoenbegin United
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Michael Carrick vindt dat Manchester United een goede start kent. Volgens de middenvelder is het ook heel positied dat United punten kon afsnoepen van Chelsea.

De overwinning op Chelsea was de vijfde op rij in alle competities voor de Mancunians. Volgend weekend moeten ze opnieuw vol aan de bak tegen Arsenal. Carrick benadrukt het belang van zulke wedstrijden.

“Vooral tegen je rivalen –Liverpool, Chelsea en Arsenal- is het belangrijk om punten te pakken”, aldus de Engelsman aan MUTV. “We kennen een goed begin van het seizoen. We hebben een paar nederlagen gekend, maar we hebben teruggevochten en bevinden ons in een goede positie. We kunnen blij zijn.”

Het is de eerste keer in tien jaar dat United kon winnen op Stamford Bridge. “De laatste drie of vier seizoenen speelden we hier echt goed en kregen we niet wat we verdienden. De drie punten zijn heel zoet”, aldus Carrick.

De wedstrijd eindigde in 2-3 en kende enkele discutabele fases. Onder andere over het tweede geel voor Chelsea-aanvaller Fernando Torres en het doelpunt van Javier Hernandez is heel wat inkt gevloeid. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties