Reactie Van den Brom: "Goed gereageerd"

Tomas Taecke
| 1 reacties
Van den Brom: "Goed gereageerd"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

John Van den Brom was een gelukkig man na de ruime en overtuigende zege van zijn team tegen een mak AA Gent. De coach was na afloop lovend voor youngster Dennis Praet en de herboren doelpuntenmaker Tom De Sutter

Tomas Taecke in Anderlecht

"Vandaag was er maar één manier om te reageren na de match in Charleroi", wist 'Brom' op de persconferentie. "Na een hele slechte wedstrijd heeft mijn team gereageerd met een overtuigende en goeie wedstrijd. Ik zag ook veel mooie goals dus ben ik een heel tevreden coach".

"Collectief hebben we goed gespeeld en dan krijgen enkele spelers de mogelijkheid om uit te blinken. Dat was niet enkel met Dennis Praet het geval, maar ik was wel heel blij met zijn prestatie. Als je op die leeftijd zo goed kan en dragend kan spelen. Ik geniet daar echt van".

"Ook Tom De Sutter heeft alles van zich afgeschud met twee fantastische goals en een prima wedstrijd. Iedereen leeft mee met Tom. Er was kritiek op hem, ook van mij. Ik vond dat hij niet overtuigend was in de afwerking. Vandaag heeft hij het tegendeel bewezen".

"Of Gent zwak was? We kijken enkel naar onszelf. Dat de tegenstander slecht presteerde, is het probleem van iemand anders", aldus John Van den Brom.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties