Wenger niet blij met Vermaelen

Koen Schaaphok
| 10 reacties
Wenger niet blij met Vermaelen
Foto: © SC

Arsenal-trainer Arsène Wenger was unhappy met de 2- 1-nederlaag tegen Manchester United op Old Trafford. Hij was eveneens niet geamuseerd met de beslissende fouten van Thomas Vermaelen. De Rode Duivel raakte twee keer Robin Van Persie kwijt, er kwam een goal uit voort.

In de derde minuut verspeelde Vermaelen de bal knullig aan Van Persie, die meteen de 1-0 op het bord zette "De fout van Vermaelen hielp ons niet. Grote verdediger mogen dit soort fouten niet maken. Als je zo de bal weggeeft aan Van Persie, dan krijg je twee van de drie keer een doelpunt tegen", verklaarde Wenger na de wedstrijd.

Arbitrage

Ook de rode kaart voor Jack Wilshere vond de coach van de Gunners overdreven. De middenvelder kreeg een tweede gele kaart voor een vergrijp op Patrice Evra. "De rode kaart leek mij te zwaar bestraft. We waren wat ongelukkig met de beslissingen van de arbitrage, zoals met de situatie van de penalty. We krijgen altijd strafschoppen tegen als we tegen United spelen. Dat zijn we nu inmiddels wel gewend."

Maakte het doelpunt van Robin Van Persie iets speciaals los bij Wenger? "Het maakt mij niet uit wie er scoort. Het enige waar ik aan denk is wedstrijden winnen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties