Shlomi Arbitman: "Ik hou goede moed en blijf dromen van een doorbraak in België"

Pieter Vierstraete
| 2 reacties
Shlomi Arbitman: "Ik hou goede moed en blijf dromen van een doorbraak in België"
Foto: © SC

Shlomi Arbitman laat in een gesprek met Sportwereld weten nog steeds grote ambities te koesteren bij AA Gent. Met de komst van Bob Peeters lijkt de Israëliër opnieuw aanspraak te maken op een basisplaats.

Vorig jaar werd Arbitman roemloos uitgeleend aan KVC Westerlo. Nochtans had hij het in zijn eerste seizoen België niet zo slecht gedaan. In 38 wedstrijden wist hij 10 keer te scoren voor AA Gent. Dit jaar kwam hij al helemaal niet meer aan de bak, al wist hij tijdens zijn luttele minuten toch nog twee keer te scoren.

“De nieuwe coach geeft me net als alle andere jongens veel vertrouwen en dat is heel aangenaam”, zegt Arbitman. Tegen Genk mocht de spits een halfuur invallen: “Ik voel me super in mijn vel ondanks mijn langdurige inactiviteit. In de slotfase trapte ik zelfs nog op het doelhout. Wat had ik graag de nieuwe coach bedankt met een doelpunt.”

“Ik wil toch ook nog even onze fans bedanken voor hun trouwe steun tijdens de voorbije maanden. Ook zaterdag hoorde ik hen meteen mijn naam scanderen. Dit geeft echt een ongelooflijke boost aan mijn vertrouwen”, besluit Arbitman.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties