Reactie Been: "Ik ben heel content"

Fabian Morren
| 31 reacties
Been: "Ik ben heel content"
Foto: © SC

Genk lijkt dit seizoen één van de voornaamste concurrenten voor Anderlecht te worden. De Limburgers zetten Bergen met ruime 5-1-cijfers opzij. "De 3-1 aan de rust gaf een vertekend beeld", is Mario Been eerlijk.

"Na een lastige Europese avond donderdag is het toch altijd afwachten hoe het team donderdag reageert”, zegt Been. “Ik moet wel zeggen dat de 3-1 aan de rust een heel vertekend beeld gaf van de eerste helft. We waren slordig en zetten te laat druk. Perbet was langs de kant van Bergen heel gevaarlijk.”

“Gelukkig kwamen we snel opnieuw op 1-1. Nadien bouwden we rap een 3-1-voorsprong uit. Bergen had daarna nog wat kansen, maar ik was heel blij met de 3-1-ruststand.”

“In de tweede helft hebben wij gedomineerd”, vervolgt de Nederlandse coach. “We winnen met 5-1 van een ploeg die ontzettend goed voetbal speelt, en ook wíl voetballen. Ze scoren heel veel, maar we wisten dat ze ook veel tegengoals incasseren.”

Content
De tussentijdse balans is alvast erg positief voor Genk. “Ik denk dat we niet ontevreden kunnen zijn”, aldus Been. “We staan eerste in onze Europese groep, terwijl we in de competitie 28 punten hebben verzameld. De jongens krijgen een extra dagje vrij. Ik ben heel content en hoop dat we snel aan de volgende wedstrijd kunnen beginnen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties