Lovendegem stuurt Dikkelvenne puntenloos terug

Gentil Dossche
| 0 reacties
Lovendegem stuurt Dikkelvenne puntenloos terug
Foto: © SC

Met door blessures en schorsingen sterk gewijzigde elftallen was er in beide ploegen heel wat schuifwerk nodig. Lovendegem klom op voorsprong en Dikkelvenne kon nauwelijks reageren.

Met zichtbare schrik voor de oprukkende Bouchaala probeerde Dikkelvenne de ruimte zo klein mogelijk te maken en liet het initiatief aan de thuisploeg. Van Geem stuurde Hoebeke diep maar die mikte naast. Aan het kwartier legde De Coninck af voor De Keukeleire en De Neve kreeg de bal niet geklemd. De goed gevolgde Levi Dossche ramde de rebound tegen de netten. Pas kort voor de pauze kwam er een reactie van de bezoekers maar De Smet liftte de bal over. Aan de overzijde moest De Neve een poging van De Keukeleire over tippen.

Ook na de koffie zorgde Lovendegem voor de eerste kansen. Dossche bediende De Coninck maar De Neve lag in de weg. Een volley van De Keukeleire werd in hoekschop gedevieerd. De corner werd doorgekopt door De Keukeleire tot bij Hoebeke die net over kopte. Dikkelvenne dreigde voor het eerst een kwartier voor affluiten toen De Vreese een vrije trap van Kesikbas naast kopte. Even later was Helin attent op een poging van Van den Bergh. Meer hadden de bezoekers niet in huis en de stand wijzigde niet meer.

Zaterdagavond is Dikkelvenne gastheer voor SK Lebbeke. Lovendegem trekt zondag naar Zelzate.
 

KSK Lovendegem: Helin, Bouchaala, Diop, Van Den Bergh, Hoebeke (75’ Schaumont), Dossche (89’ Van Slycke), Van Geem, De Keukeleire, De Coninck, Martens, Voet. 

SC Dikkelvenne: De Neve, De Guchteneire, De Vreese, Seghers, Moerman (57’ Bernaert), Eeckman (57’ Van Quaethem), Lauweryns, Milewski (72’ Rasschaert), Vervust, Kesikbas, De Smet

Doelpunt: 21’ Dossche 1-0.

Geel: Bouchaala en Bernaert.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Oost-Vlaanderen (1)

Nieuwste reacties