Van Imschoot: "Derde overwinning op rij mogelijk"

Christophe van den Boom
| 2 reacties
Van Imschoot: "Derde overwinning op rij mogelijk"
Foto: © SC

Vanavond nemen Bergen en Racing Genk het tegen elkaar op in de Cristal Arena. Tom Van Imschoot hoopt op winst, maar beseft dat Genk geen gemakkelijke tegenstander is.

“Een derde overwinning op rij behoort tot de mogelijkheden. Maar, we hebben vorige week veel kruit verschoten om de overwinning tegen Cercle binnen te halen. Daarnaast is het niet iedereen gegeven om een reeks neer te zetten”, aldus van Imschoot.

Hier en daar spreken al enkele stemmen over de top zes, maar de middenvelder blijft realistisch. “Ik hoor af en toe spreken van play-off 1, maar eerlijk gezegd heb ik geen idee waarom. Onze resultaten wegen niet op tegen het feit dat wij het kleinste budget hebben van de elite. Uiteraard is alles mogelijk, maar we moeten realistisch zijn. Ik zou al heel tevreden zijn met plaats 8 of 9 in het klassement.”

De 31-jarige speler is afkomstig van Vlaams-Brabant, maar is wel geboren in Tienen, Limburg. “Ik ben Vlaams-Brabander, maar voel me half Limburger. Waar ik woon, zijn de Genk-supporters talrijk aanwezig.”

Twee weken geleden zat hij nog in de tribune tijdens het Europa League-duel van de Limburgers tegen Sporting Portugal. “Dit team heeft een sterke organisatie, aanvallende kwaliteiten en een goede sfeer. Dat vertaalt zich op het veld. Een ding kan in ons voordeel zijn: Mario Been wijzigt niet veel aan zijn elftal”, besluit Van Imschoot.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties