Groep G: Barça en Celtic kunnen beslissing forceren

Groep G: Barça en Celtic kunnen beslissing forceren
Foto: © SC

In groep G kan vanavond de beslissing vallen. Indien Barcelona en Celtic winnen van respectievelijk Spartak Moskou en Benfica zijn ze allebei gekwalificeerd voor de achtste finales.

Barcelona leidt de groep met negen punten, maar verloor twee weken geleden verrassend van Celtic. Die staan nu tweede met zeven punten. Bij winst gaan de twee ploegen door, bij verlies ligt heel de groep weer open.

Voor Spartak Moskou is het vanavond D-day. Zij moeten winnen als ze nog een kans willen maken om te overwinteren. In de heenmatch leek Spartak lange tijd op weg naar een stunt in Camp Nou, maar Lionel Messi (wie anders) boog de 1-2 nog om naar 3-2 winst voor de Catalanen.

Plaatst Barcelona zich in Moskou?

Barcelona kan zich mits winst tegen Spartak Moskou vanavond plaatsen voor de volgende ronde. Wil u een gokje wagen op één van beide ploegen open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Indien Barcelona wint, krijgt u 76,8 euro bij een gok van 60 euro. Een gokje op Spartak bij UNIBET van 60 euro kan u 630 euro opleveren!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties