Mancini: "Hopelijk heeft Ronaldo slechte dag"

Christophe van den Boom
| 6 reacties
Mancini: "Hopelijk heeft Ronaldo slechte dag"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Manchester City-trainer Roberto Mancini zegt dat zijn ploeg geconcentreerd moet zijn voor het treffen met Real Madrid. De oefenmeester wil Cristiano Ronaldo aan banden leggen.

In de Champions League nemen Manchester City en Real Madrid het tegen elkaar op. Mancini vreest vooral voor Cristiano Ronaldo. “Hoe we hem zullen stoppen? Misschien zullen we de politie bellen”, grapte Mancini in de Engelse media. “Hij is een topspeler en wanneer je iemand tegenkomt die een of twee keer per wedstrijd kan scoren, dan is het moeilijk. We zullen geconcentreerd moeten zijn”

“Wat mij betreft, verdient Ronaldo de Ballon D’Or. Hij heeft zo veel doelpunten gescoord het voorbije jaar en dat zorgde ervoor dat Real boven Barcelona eindigde. Maar ik hoop dat hij woensdag een slechte dag heeft. Misschien kunnen ze hem thuis laten”, aldus de oefenmeester van Manchester City.

“Voor hem zal het een belangrijke avond worden en dat is het ook voor Real Madrid. Ze hebben nog steeds een kans om door te stoten naar de volgende ronde. Spelers als Ronaldo en Messi zijn moeilijk af te stoppen. Ze kunnen in elke wedstrijd scoren en daarom behoren zij tot de beste spelers ter wereld.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties