Mannaert: "Bacca stilaan een fenomeen"

Christophe van den Boom
| 124 reacties
Mannaert: "Bacca stilaan een fenomeen"
Foto: © SC

Carlos Bacca scoorde reeds achttien doelpunten in negentien wedstrijden. De aandacht rond de Colombiaan is dan ook sterk gegroeid, maar Club Brugge is niet van plan om zijn doelpuntenmachine te laten gaan.

“Bacca wordt stilaan een fenomeen. Dat hij nu ook in de kern van de Colombiaanse ploeg zit, maakt clubs verder wakker”, verklaarde Vincent Mannaert. “We zullen er echter alles aan doen om hem minstens tot eind dit seizoen hier te houden.”

De interesse voor de speler wordt alsmaar groter. “Vooral vanuit Spanje en Portugal wordt de interesse concreter, maar een transfer is niet bespreekbaar. Zelfs als een club in januari een zotte som op tafel legt, zullen we hem niet laten gaan. Bacca is van heel groot belang voor Club.”

Bacca heeft nog een verbintenis tot 2015, maar als de spits op dit niveau blijft acteren, wordt het moeilijk voor Club om hem zolang te houden. “Dat is het lot van een Belgische club. Je weet dat je iemand nog moeilijk kunt houden als hij bovengemiddeld presteert. Dat zorgt voor een dubbel gevoel, want natuurlijk hoop je dat je spelers het zo goed mogelijk doen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties