Samy bant enkele supporters uit het stadion

Christophe van den Boom
| 215 reacties
Samy bant enkele supporters uit het stadion
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lierse-voorzitter Maged Samy heeft zich opnieuw laten gaan op Facebook. Nadat enkele supporters de Egyptenaar Ahmed Ouka op de korrel namen, besloot de voorzitter om de fans te bannen. Zijn berichten op Facebook laten weinig aan de verbeelding over.

Ahmed Ouka kwam na de wedstrijd tegen AA Gent met de Egyptische vlag richting de spionkop gewandeld. Enkele supporters begonnen spontaan met het zingen van 'En steek die vlag maar in je reet', zo beweert Samy. De voorzitter riep via Facebook op de fans aan te wijzen. “Dat is een blunder die ik niet zal laten passeren. Ik vraag aan elke respectvolle supporter die in de buurt was, deze actie heeft zien gebeuren en de daders kan aanwijzen om een privé-bericht naar mij te sturen. Alleen als we de rotte appels uit ons publiek kunnen verwijderen, kan Lierse opnieuw een familie club worden.”

Zijn boodschap bleef niet zonder gevolg, want blijkbaar zou hij diezelfde nacht nog weten wie de liederen aanhief. “Aan de belachelijke losers die dit lied zongen. Met dank aan de respectvolle fans: ik weet wie jullie zijn en jullie hebben voor altijd afgedaan bij Lierse. Vooral de drie dwaze broers en hun idiote vader. Ik weet nog een goed café waar jullie voortaan de matchen van Lierse kunnen bekijken. Racistische idioten: in de vuilbak”, was het verdict op Facebook.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties