Vermijl in CL-selectie Manchester United

Christophe van den Boom
| 17 reacties
Vermijl in CL-selectie Manchester United
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De 20-jarige Belg Marnick Vermijl is opgenomen in de selectie van Manchester United voor het Champions League-duel tegen Galatasaray. De Engelsen zijn al geplaatst en geven enkele andere spelers de kans om te schitteren. Zo meldt La Dernière Heure.

De ploeg liet dinsdag verstaan dat ze een aantal van zijn sterren thuis zouden laten. Zij krijgen wat welverdiende rust in plaats van een heftige confrontatie met de Turken. De Belgische Belofte-international Marnick Vermijl is een van de 21 geselecteerden. Ook zijn er 6 andere beloftespelers geselecteerd.

Manchester United won zijn eerste vier groepsmatchen en is dus al geplaatst voor de volgende ronde. Basisspelers Wayne Rooney, Robin Van Persie, Rio Ferdinand, Ryan Giggs, Paul Scholes, Patrice Evra en David de Gea zijn thuisgelaten. Nani, Shinji Kagawa en Johnny Evans zijn geblesseerd.

Darren Fletcher, Ahsley Young, Javier Hernandez en Danny Welbeck reizen wel mee af naar Istanbul. 

Vermijl lijkt stap voor stap zijn intrede te maken in het eerste team van United. Hij maakte de voorbereiding in Zuid-Afrika mee en kreeg in de League Cup zijn eerste speelminuten. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties