Biglia nog in Argentinië, binnenkort in Milaan?

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 114 reacties
Biglia nog in Argentinië, binnenkort in Milaan?
Foto: © SC

Lucas Biglia zit nog steeds in Argentinië waar hij de feestdagen met familie doorbracht, dat meldt het Nieuwsblad uit goede bron. Hij zou er wachten op een telefoon van zijn zaakwaarnemer die onderhandelt met AC Milan en Fiorentina.

Op Anderlecht weten ze nog steeds niet waar hun aanvoerder uithangt maar hij zou dus in zijn thuisland te vinden zijn. Daar wacht hij op nieuws van zijn manager. Hij zou bij AC Milan terecht kunnen indien Boateng daar vertrekt. Ook Fiorentina wordt genoemd.

Trainer John van den Brom is intussen niet van plan om Biglia, als hij nog opdaagt, zijn aanvoerdersband af te nemen. "Ik heb nog geen contact met Lucas gehad, maar ik hoop dat hij alsnog op oefenstage verschijnt", aldus van den Brom aan het Nieuwsblad.

"Ik heb geen problemen met Biglia en Biglia niet met mij. Als hij komt, sluit ik hem gewoon in de armen. Er zullen consequenties aan vastzitten voor hem, maar dat is iets waar de clubleiding zich over moet uitspreken. Zijn aanvoerdersband zal ik zeker niet afpakken."

Van den Brom vindt wel dat deze actie niet bij een aanvoerder past: "Hij heeft als aanvoerder overigens een goeie ontwikkeling doorgemaakt, al valt dat niet te rijmen met deze actie. Maar ik weet dat Lucas diep in zijn hart het niet op deze manier wil spelen. Hij wordt mogelijk beïnvloed door andere mensen, al kan ik dat niet hardmaken."

Anderlecht zoekt intussen een ervaren vervanger, buiten de landsgrenzen: "We zoeken iemand met ervaring, want zo veel wedstrijden zijn er niet meer. In België loopt niemand rond die Biglia nu kan vervangen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties