Di Stefano wil Ronaldo ook in Madrid houden

Mathias Dumarey
| 10 reacties
Di Stefano wil Ronaldo ook in Madrid houden
Foto: © SC

Alfredo Di Stefano wil graag dat Real Madrid kan blijven op zijn superster Cristiano Ronaldo. Het clubicoon van 'de Koninklijke' vindt de Portugees een rolmodel voor jong en oud.

Alfredo Di Stefano (86) hoort de steeds sterker wordende geruchten over een vertrek van Cristiano Ronaldo naar PSG of Manchester United niet graag. De grote ster van het Real van de jaren '50 hoopt dat de huidige superster in Bernabeu blijft voetballen.

"De meeste mensen hebben in hun kindertijd een rolmodel naar wie ze opkijken. Ze kiezen heel vaak voor personen met veel kwaliteiten en die veel inzet vertonen. Ronaldo is zo iemand. Hij deed me opnieuw versteld in de wedstrijd tegen Real Sociedad. Hij is een rolmodel voor jong en oud", stelt de man in Marca.

"Ikzelf houd van de vastberadenheid van Ronaldo. Hij is geen opgever. We zullen steeds een niet te vermoeien Ronaldo goals zien maken in het shirt van Real Madrid, wat er ook gebeurt. Nu weten we al dat zijn relatie met Real stabiel moet zijn. Ik ben er een grote voorstander van dat hij zou blijven", besluit de hoogbejaarde Di Stefano. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties