Mourinho minder populair dan ooit in Madrid

Nicolas Delacourt
| 21 reacties
Mourinho minder populair dan ooit in Madrid
Foto: © SC

Door publiekslieveling Iker Casillas aan de kant te zetten heeft Mourinho zich niet bepaald populairder gemaakt bij de Madrileense supporters. Toch blijft hij van plan om Antonio Adán op te stellen.

Iker Casillas zal woensdag in de bekermatch tegen Celta de Vigo, en zaterdag tegen Osasuna terug het Madrileens doel verdedigen. Zijn terugkeer is echter van korte duur, want Real Madrid-coach José Mourinho heeft nu al beslist dat Antonio Adán de bekermatch daarop tegen Valencia - er vanuitgaand dat de hoofdstedelingen Celta opzij kunnen zetten - opnieuw de voorkeur zal krijgen.

Mou trok zich het oorverdovend gefluit van de Madrid-aanhang niet aan wanneer zijn naam werd omgeroepen voordat de match van start ging, vorige zondag. Er is duidelijk iets gebroken tussen de Portugese coach en de Madrileense supporters. Mourinho gelooft in zichzelf en is vastberaden zijn koers niet te wijzigen omwille van zijn populariteit.

In de ogen van 'the Special One', kan hij er niets aan doen als mensen weigeren te begrijpen dat zijn enig probleem het vormpeil van Casillas is. Het is geen clash tussen persoonlijkheden; hij wil enkel dat Casillas de ballen uit het net houdt, maar aangezien hij dit niet doet - of toch niet zoals voorheen - moet hij voor iemand anders kiezen. Zijn voornaamste probleem is Casillas' kwetsbaarheid in één-tegen-één-situaties, hetgeen nochtans ooit zijn handelsmerk was.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties