Lierse-spelers mogen geen interviews geven

Nicolas Delacourt
| 23 reacties
Lierse-spelers mogen geen interviews geven
Foto: © SC

Lierse was gisteren aan dag vijf toe van de winterstage in het Nederlandse Hoenderloo. Een speler aan het woord laten over de stage, blijkt niet mogelijk; tot het einde van de stage mogen de spelers geen interviews geven, volgens Het Nieuwsblad.

Er is gelukkig nog beloftentrainer Eric Van Meir, die een babbel niet afwijst. "Dolly Menga traint opnieuw mee in Kessel. Nadat hij even was weg gebleven omdat zijn grootmoeder in coma ligt. Okka voegde zich bij onze groep. Ik weet niet of hij nog naar Hoenderloo moet. Jonas Heymans kreeg opnieuw last van de bil en Shady Iskander was gisteren ziek. Vandaag staat er fitness op het programma. Zaterdag spelen we een onderlinge oefenwedstrijd. Zondag krijgen de spelers vrij", meldde de ex-trainer van Lierse gisteren.

Coach Hany Ramzy heeft zijn spelers verboden om tijdens de winterstage met de pers te praten, omdat dit de concentratie niet ten goede zou komen. Lierse is de enige Belgische eersteklasser  die deze maatregel treft.

Dinsdag bracht diezelfde Ramy elf Afrikaanse spelers aan de aftrap, in de oefenwedstrijd tegen de Nederlandse amateurclub GVVV.  Zullen zij zorgen voor de redding in eerste klasse?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties