Reactie Rednic: "Drie nieuwkomers komen zondag"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 24 reacties
Rednic: "Drie nieuwkomers komen zondag"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mircea Rednic was tevreden over de 2- 0 zege tegen Kortrijk. Hij complimenteerde Vanhaezebrouck met de instelling van Kortrijk en kondigde de drie nieuwe transfers aan. Ze sluiten deze zondag aan.

Sander De Graeve in Luik

"Kortrijk kwam om te voetballen, dat waardeer ik. In de eerste helft hadden ze enkele mooie combinaties waar we gelukkig geen doelpunt pakken. Tijdens de rust had ik gevraagd om georganiseerd te blijven en de nul te houden. We brachten meer druk."

Rednic moest Pocognoli, Goreux, Vainqueur en Mpoku zien te vervangen. De eerste twee vertrokken, de laatste waren geschorst: "Van sommige vervangers ben ik tevreden, van sommigen had ik meer verwacht", Rednic doelt waarschijnlijk op Ajdarevic die niet goed speelde en al snel gewisseld werd voor Ono.

Over de nieuwe Japanner was Rednic wel tevreden: "Hij geeft hoop voor de toekomst, hij kan iets met zijn snelheid en viel goed in. Ook over Koç ben ik tevreden."

Rednic bevestigde ook de komst van de drie nieuwkomers: "Zondag komen er drie spelers bij, een aanvaller, een offensieve middenvelder en een verdediger. Met twee van hen werkte ik al samen. Ik ben Duchâtelet dankbaar dat hij op mijn vraag om versterking inging." De naam van Cristea noemde Rednic tussendoor, de anderen zijn Tucudean en Diabate.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties