Reactie Geraerts: "Het was totale wanorde"

Geraerts: "Het was totale wanorde"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

OH Leuven ging zaterdag de boot in bij Waasland-Beveren. Het werd 2-0 ondanks dat OHL in de tweede helft met een man meer stond. Karel Geraerts was dan ook streng voor zijn ploeg.

"We moeten dringend voor de spiegel gaan staan, want je kunt niet blijven zeggen dat we niet slecht spelen", zegt hij op de site van OHL. "De ploeg is uit vorm. Zolang het elf tegen elf was deden we het zeker niet slecht. Het ging minstens gelijkopgaand, maar toen Waasland-Beveren met zijn tienen viel hebben we de match gewoon uit handen gegeven. Jammer genoeg kwamen we op achterstand na een stilstaande fase. We probeerden het dan veel te overhaast recht te trekken, met holderdeboldervoetbal dus. Maar alles liep door elkaar, het was een totale wanorde. Dit is een prestatie waar we helemaal niet fier kunnen en mogen op zijn."

"We moeten allemaal voor een hele grote spiegel gaan staan en ons afvragen wat er niet goed is, ook ik", aldus nog Geraerts. "Zeker als je op zo'n manier verliest tegen tien man. Het wordt tijd dat we gaan beseffen dat we aan de backlijn van de tegenstander en eveneens voor de onze het verschil moeten maken. Zoals een tijdje geleden de ballen zo vanzelfsprekend in het doel van de tegenstander gingen, zo makkelijk krijgen we ze nu zelf binnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties