Odemwingie: "Blijf Westbrom voor 70% trouw"

Christophe van den Boom
| 6 reacties
Odemwingie: "Blijf Westbrom voor 70% trouw"
Foto: © SC

Peter Odemwingie maakt er geen geheim van dat hij West Bromwich Albion wil verlaten. De aanvaller van The Baggies vindt dat de club weinig respectvol met hem omgaat.

Harry Redknapp wil de aanvaller bij Queens Park Rangers zien spelen. De club deed een bod van zo’n 1,4 miljoen euro, maar dat werd geweigerd. Odemwingie, die de club absoluut wil verlaten, voelt zich in de steek gelaten door Westbrom.

“Het bod was er, dat weet iedereen. Ik vroeg wat de club van een transfer denkt, maar ze willen me nu niet laten gaan. Misschien in de zomer, zeggen ze.”, aldus Odemwingie in Daily Mail. “Ik vroeg of het misschien een tactiek was om meer geld te krijgen. Hun antwoord was dat ze genoeg geld hebben en geen prijs op mijn hoofd willen plakken.”

Niet te koop

Vorig seizoen zaten een resem clubs achter de Nigeriaan. “Vorig seizoen in januari had ik mijn transferaanvraag moeten indienen. Telkens als er een club kwam aankloppen was het antwoord dat ik niet te koop was. Zowel Newcastle, Fulham, Wigan en Rubin Kazan kregen dat antwoord te horen”, vertelt de aanvaller van de club van Rode Duivel Romelu Lukaku.

Al deze gebeurtenissen hebben hem enorm teleurgesteld. “Ik ben de club nog voor 70% trouw. De rest hebben ze uit mijn zakken gehaald met de gedachte dat er geld in zat.”

Er wordt verwacht dat QPR zijn bod snel zal verhogen, nog voor het sluiten van de transfermarkt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties