Reactie Simaeys over late tegengoal: "Gewoon pech"

Robby Morren
Robby Morren
| 18 reacties
Simaeys over late tegengoal: "Gewoon pech"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De ontgoocheling was erg groot bij Jeroen Simaeys na de nederlaag tegen KV Mechelen. Genk had met een gelijkspel een prima resultaat in handen maar gaf dat in de toegevoegde tijd nog weg.

Robby Morren in Mechelen

"Dit is natuurlijk heel jammer. Als je in de laatste minuut verliest, daar kan je niet blij van worden. We waren er ook van overtuigd dat een punt niet slecht was. Ik zal me hier nu twee dagen doodziek over voelen maar we moeten zorgen dat we er woensdag tegen Anderlecht opnieuw staan.""

Genk speelde een wedstrijd met twee gezichten. De eerste helft was uitstekend met enkele doelrijpe kansen. De tweede helft was bij momenten gewoon slecht. Dat die tegengoal in de extra tijd valt, is volgens Simaeys gewoon te wijten aan pech.

"We speelden een goede eerste helft waarin we enkele hele goede kansen hadden. Daarin hadden we een doelpunt verdiend en ook moeten maken. We wisten dat het moeilijk zou worden op KV Mechelen en dan moet je profiteren van je goede periodes."

Derrick had pech
"De tweede helft was minder van onze kant. Zij kwamen op voorsprong maar wij konden terugkomen. Op dat moment kon het alle kanten op en in de laatste seconden had Derrick wat pech. Die bal bleef wat hangen. Hij tackelde de bal eerst weg maar die kwam tegen de knie van die andere speler en zo viel de bal net goed. Het is echt doodzonde."

"Ik vind niet dat we op het laatste als gekken naar voor liepen. Derrick stond goed op die positie maar de bal bleef door een kluts hangen. Natuurlijk moet er altijd een reden gegeven worden waarom je in die laatste seconden een goal tegen krijgt. Wat kunnen we hier nu over zeggen? Er is geen specifieke reden waarom dat doelpunt in de extra tijd viel. Derrick trapte die bal op de andere zijn knie en die bleef vlak voor zijn voeten hangen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties