Reactie Van den Brom: "Verwachtte positieve testen Suarez"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Van den Brom: "Verwachtte positieve testen Suarez"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

John van den Brom wou niet veel kwijt over het feit dat Matìas Suarez slaagde in zijn medische testen. Hij had een positieve uitslag wel verwacht: "Suarez gaat vooruit in zijn revalidatie."

Sander De Graeve in Anderlecht

"Dan weet je meer dan ik", antwoordde van den Brom op onze vraag over Suarez alvorens toch min of meer te bevestigen: "Ik weet dat hij terugging naar München voor die medische testen en dat ze positief verliepen, maar ik kon je dat op voorhand wel zeggen. Hij gaat vooruit in zijn revalidatie en trainde al mee, dan is het logisch dat hij slaagt. Wat dat nu zal betekenen voor zijn transfer, dat zien we wel nog."

Over de 2-0 overwinning tegen Charleroi was de oefenmeester tevreden: "We hebben gedaan wat we moesten doen, winnen. We zetten onze fantastische reeks verder. Het vorige verlies was in Charleroi, daar werd ik deze week vaak mee geconfronteerd."

"We speelden goed voetbal, het voetbal dat ik wil zien. Ik vind het wel jammer dat er niet meer goals vielen, maar dat lag deels aan een uitstekende doelman bij de tegenpartij. Af en toe gingen we iets te ver achteruit leunen en werden we wat gemakzuchtig. Dat heb ik bij de rust aangehaald."

Anderlecht speelde opnieuw in een 4-3-3: "De terugkeer van Lucas na die schorsing is goed, enkel Jovanovic ontbrak nog. Het is een systeem waar we al vaak succesvol mee waren. Ik ben tevreden met de prestatie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties