Ferguson: "Rooney blijft"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 2 reacties
Ferguson: "Rooney blijft"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sir Alex Ferguson heeft gereageerd op de geruchten rond Wayne Rooney. De Engelse international zou Manchester United na dit seizoen verlaten, maar Ferguson doet die berichten af als klinkklare onzin.

Wayne Rooney startte afgelopen dinsdag op de bank in de Champions League. Iedereen verwachtte de aanvaller in de basis voor de wedstrijd tegen Real Madrid, maar Sir Alex gaf de voorkeur aan oude rot Ryan Giggs. De geruchtenmolen draaide meteen op volle toeren en er werd gefluisterd dat Rooney niet meer door één deur zou kunnen met zijn coach.

Tijdens de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd tegen Chelsea, reageerde Ferguson op de geruchten rond zijn aanvaller. “Rooney blijft bij Manchester United, dat kan ik met zekerheid zeggen. De veronderstellingen dat er een probleem zou zijn tussen mij en Wayne en dat we niet meer met elkaar praten, zijn pure onzin.

“Rooney begreep waarom hij niet in de basis stond. Er zijn geen problemen met hem, en zondag hij wordt gewoon in de selectie opgenomen voor de FA Cup-wedstrijd van zondag tegen Chelsea. Ik dacht eerlijk gezegd dat ik meer kritiek zou krijgen omdat ik Shinji Kagawa niet opstelde, nadat hij een hattrick had gescoord tegen Norwich”, besluit de Schotse oefenmeester.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties