Vrouwen Standard blijven op 1-1 steken tegen Lierse

Frank Deckers

Zaterdag ontvingen de vrouwen van Lierse op een besneeuwd A-veld Standard. Het was een evenwichtige wedstrijd zonder winnaar.

Caroline Berrens trapte al vroeg in de eerste helft een vrije trap op de paal. Lotte Aertsen kon tijdens wat geharrewar de bal toch nog in doel krijgen. De bezoekende ploeg zette druk maar de goal wou er maar niet in. Na een dik uur was het dan toch raak. Lewerissa gaf een mooie assist op Mignon die enkel de bal moest binnentikken.

Op slag van rust kon Lotte Aertsen bijna de goal van de match maken maar haar vrije trap van op veertig meter ging nipt naast. In de twee helft kregen beide teams nog kansen. Standard kreeg nog enkel uitstekkende mogelijkheden om te scoren via Gregoire, Degernier en Demoustier maar het bleef 1-1.