Gislason: "Nog één seizoen in België voetballen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Gislason: "Nog één seizoen in België voetballen"
Foto: © SC

Stefan Gislason begint naar alle waarschijnlijkheid komend seizoen aan zijn laatste jaargang in de Jupiler Pro League. "De kans dat de optie in mijn contract wordt gelicht, is klein", aldus de middenvelder van OH Leuven.

Eerder raakte al bekend dat Gislason een nieuw contract ondertekende aan Den Dreef. De IJslandse middenvelder ging akkoord met een overeenkomst tot juni 2014, met optie op een bijkomend jaar.

Maar de kans dat de 33-jarige middenvelder ook na volgend seizoen nog op de Belgische velden te zien zal zijn, is klein. “Het plan is om nog één jaar in België te voetballen”, aldus Gislason in Sport/Voetbalmagazine. “Daarna ga ik wellicht terug in eigen land voetballen.”

Aan de toekomst van de middenvelder ging een heuse twijfelpartij vooraf. De voornaamste reden is het oudste zoontje van Gislason, die aan het syndroom van Down leidt. Daarbovenop komt dan nog eens het feit dat zijn gezin ervoor gekozen heeft om terug te keren naar IJsland. “Het zal niet gemakkelijk zijn om zonder mijn familie in Leuven achter te blijven”, bekent de middenvelder. “Maar ik kan altijd bij de trainer terecht voor privéproblemen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties