Lombaerts: "Klaar om te spelen"

Lombaerts: "Klaar om te spelen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nicolas Lombaerts is terug speelklaar. De verdediger van Zenit Sint-Petersburg is voldoende hersteld van zijn hamstringblessure om dit weekend tegen Lokomotiv Moskou te spelen. Dat laat hij weten in een interview op de website van Zenit.

“De blessure die ik opliep tegen Mordovia was een hamstringblessure. Ik denk niet dat de eerdere blessure aan de achillespees heeft meegespeeld in die kwetsuur. Dat het bij mij langer heeft geduurd dan bij Lionel Messi ligt niet aan ons, maar aan de blessure. Ik denk dat zijn euvel minder erg was dan het mijne.”

“Ik train de laatste weken opnieuw, dus ik voel me klaar om te spelen. We zullen zien of ik zal spelen. Ik zal het verstaan als ik nog niet speel, maar ik ben er klaar voor.”

Lombaerts en Zenit staan tweede in de stand, op respectabele afstand van leider CSKA. De Rode Duivel denkt dan ook dat er vooral naar de eigen prestaties moet worden gekeken: “We moeten elke wedstrijd winnen en op onszelf focussen. Op het einde kunnen we dan naar de resultaten kijken en zien wat CSKA Moskou heeft gedaan.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Russische Premier League

Nieuwste reacties