Reactie Kujovic: "Als ploeg gefaald"

Kujovic: "Als ploeg gefaald"
Foto: © SC

Club Brugge incasseerde vandaag vier doelpunten in de wedstrijd tegen Zulte Waregem. Ook al waren daar alleen beauty's bij, toch stond de verdediging van de thuisploeg niet sterk te spelen. Doelman Kujovic analyseert de wedstrijd.

Aernout Van Lindt in Brugge

“We hebben als ploeg gefaald vandaag, we waren gewoon niet op niveau. Het had niets te maken met schrik hebben of bang zijn, het liep gewoon niet. De organisatie van Zulte Waregem was vandaag beter dan die van ons. En we moeten ook zeggen: de tegendoelpunten waren prachtig vanavond.”

Een echte reden voor het falen van de ploeg had de doelman niet: “Ik heb er geen uitleg voor klaar. Misschien hadden we de match van zondag nog een beetje in benen? Ik heb echt geen idee wat de reden voor is dat we vandaag zo zwak waren. De ontgoocheling is gewoon te groot vanavond.”

Heeft ook de trainer een rol in het verlies? “Je wint of verliest als ploeg. De coach is natuurlijk een deel van het team, maar het zijn de spelers op het veld die het moeten doen. Deze nederlaag is dan ook vooral een nederlaag voor het hele team.”

Voor de rest van de play-offs hoeft deze wedstrijd volgens Kujovic niet al te veel te zeggen: “Iedereen beseft hoe belangrijk de play-offs zijn. We moeten nu gewoon deze wedstrijd analyseren en dan vooruit kijken.”

“Ik hoop dat het beter kan dan vandaag. We weten wat play-offs zijn en dit was onze slechtste wedstrijd uit play-off I. We moeten met de druk omkunnen en gewoon proberen de volgende match te winnen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties