Van Buyten: "Eerste gesprek was positief"

Conrad Grayson
| 1 reacties
Van Buyten: "Eerste gesprek was positief"
Foto: © SC

Daniel Van Buyten meldde dat zijn eerste gesprek met het bestuur van Bayern München zeer positief was. Big Dan zijn contract loopt op het einde van dit seizoen af, en de Rode Duivel werd daarom al meerdere keren in verband gebracht met andere clubs.

De geruchten kwamen de laatste dagen van alle kanten. Zo zouden Juventus, Monaco, Marseille en enkele clubs uit de Premier League al interesse getoond hebben in de Belg.

“Maar mijn wens is om bij Bayern te blijven”, zei Van Buyten aan de Duitse media. “Ik had al een eerste gesprek met de directie en dat verliep zeer positief. Bayern kent mij, en weet hoe hard ik mij inzet. Jupp Heynckes heeft een zeer goede evaluatie van mij gemaakt. Hij twijfelt er niet aan dat mijn contract verlengd wordt.”

Van Buyten kreeg dinsdag nog de voorkeur op Boateng in de halve finale van de Duitse beker. Bayern won die wedstrijd met 6-1 en onze Rode Duivel speelde een uitstekende wedstrijd.

“Het zit in mijn natuur om mij steeds volledig te geven en ik doe mijn uiterste best om het vertrouwen van Heynckes niet te beschamen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties