Xavi: "Jammer dat Valdés gaat"

Xavi: "Jammer dat Valdés gaat"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Xavi, de draaischijf van Barcelona en Spanje vindt het jammer dat Victor Valdés aan het einde van dit seizoen vertrekt bij Barcelona. De Spanjaard zou Iker Casillas met open armen ontvangen als zijn vervanger, maar weet ook dat dat onmogelijk is.

Omdat Victor Valdés na dit seizoen andere oorden lijkt op te zoeken, draait de geruchtenmolen natuurlijk op volle toeren. Een pak doelmannen werd al aan de Catalaanse topclub gelinkt, waaronder ook Rode Duivel Thibaut Courtois.

Xavi vindt het jammer dat zijn maatje Victor Valdés vertrekt na dit seizoen. “Ik ken Victor goed, het is een buitengewone jongen. Ik vind het jammer dat hij gaat. Hij is een vriend, een echte barcelonista. In mijn ogen is hij de speler die het meest onjuist is behandeld door de media", aldus het creatieve brein van Barça in de Spaanse pers.

De Spaanse middenvelder besprak ook even de situatie van Iker Casillas. “Het doet me echt pijn als ik Iker op de bank zie zitten, dat is namelijk onterecht. Ik zou hem absoluut welkom heten bij Barcelona. Hij zal evenwel niet naar ons komen, daar is hij te madridista voor”, besluit Xavi.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties