Mourinho: "Ik beslis pas aan het einde van het seizoen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Mourinho: "Ik beslis pas aan het einde van het seizoen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

José Mourinho heeft te kennen gegeven dat hij aan het einde van het seizoen beslist waar zijn toekomst ligt. De Portugees wordt al enkele weken gelinkt aan ex-club Chelsea.

Blijft hij bij Real Madrid of verkast hij naar Engeland? Elke week duiken er wel enkele geruchten op rond de toekomst van Mourinho. Zelf geeft The Special One aan dat hij pas op het einde van het seizoen zal beslissen.

Mourinho wilde geen uitspraken doen in verband met zijn toekomst. “Het is nu belangrijk om het seizoen op een zo goed mogelijke manier te beëindigen, aldus de Portugees tegen het Nederlandse persagentschap ANP. “Daarna kan ik met alle partijen rond de tafel gaan zitten om de zaken te evalueren.

Real is nog in de running voor de Champions League. In de Primera Division is het kalf echter al verdronken en stevent FC Barcelona af op de titel. “Mijn relatie met de voorzitter en met de rest van de clubleiding is goed”, besluit de Portugees. “Dat geeft ons de gelegenheid om na het seizoen te bekijken wat het beste is voor iedereen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties