Blondel: "Misschien mist Club me wel ja"

Blondel: "Misschien mist Club me wel ja"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Jonathan Blondel moet momenteel machteloos toekijken hoe Club Brugge de rol met de eerste plaatsen moet lossen. De middenvelder beseft dat hij de kern van Juan Carlos Garrido iets kan bijbrengen.

"Of Club mij nodig heeft? Misschien wel ja", bevestigt hij in Het Nieuwsblad. "Ik ben iemand die altijd het maximum geeft voor de ploeg. Vechters heb je altijd nodig. Toen we acht jaar geleden voor de laatste keer kampioen speelden, hadden we alleen maar vechters. Zo win je wedstrijden. Techniek is echt niet alles. Het doet me ook plezier als Garrido zegt dat ik de eerste op de wedstrijdfiche zou zijn."

Blondel moet het momenteel wel allemaal aanzien vanop de tribune. "Ik kan niet veel doen, hè. Ik probeer de ploegmaats zo veel mogelijk te steunen, maar het is nu niet aan mij om voor de wedstrijd mijn mond open te doen. Dat is ook mijn stijl niet. Het enige wat ik nu doe is nerveus en gefrustreerd op de tribune zitten. Wat wil je? Alles verliep super. Ik speelde op een hoog niveau met Club, ik werd zelfs weer international. Maar die twee knieblessures gooiden alweer roet in het eten. Intussen zit ik wel op schema, ik hoop de voorbereiding op volgend seizoen mee te maken.'

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties