Rednic haalt spelers van bus om met pers te praten

Rednic haalt spelers van bus om met pers te praten
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De spelers van Standard dachten dat ze na de wedstrijd niet mochten praten met de pers, maar dat was een misverstand. Alle journalisten mochten mee met de coach op zoek naar de spelersbus, waar hij enkele spelers van de bus haalde om een reactie te geven.

Aernout Van Lindt in Lokeren

Diverse spelers van Standard passeerden de voltallige pers op weg naar de bus zonder te reageren. Ze zouden instructies hebben gehad van de coach om na de wedstrijd geen reacties te geven. Het hele geval berustte echter op een misverstand.

Toen Rednic zelf op weg was naar de bus, gaf hij een verklaring: “Hoezo willen de spelers niet reageren? Natuurlijk mogen ze reageren”, was de uitleg van de trainer.

“Het is een misverstand. Ze mochten deze week tijdens de week geen interviews geven aan de pers. Na de wedstrijd mogen ze echter wel praten, dat is normaal dat ze een reactie geven. Het spijt me.”

We vroegen of hij dan niet enkele spelers kon terugsturen, maar de coach had een betere oplossing. “Volg me gewoon naar de bus, dan zullen er wel een paar praten.” Hij begeleidde ons naar de bus en zorgde er daarna voor dat enkele spelers terug uit de bus stapten om de pers te woord te staan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties