Reactie Van Damme: "Foutjes zijn ons duur komen te staan"

Van Damme: "Foutjes zijn ons duur komen te staan"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard ging onderuit in Lokeren en ziet zo de kansen op een landstitel slinken. Vooral in de verdediging liep het niet super bij de Luikenaars. Jelle Van Damme heeft niet echt een verklaring voor de slechte match van deploeg.

Aernout Van Lindt in Lokeren

“We hebben het aan onszelf te danken dat we verloren vandaag. We waren echt niet goed. Ik weet niet wat er precies gebeurd is, want we hebben hetzelfde tempo als anders gespeeld. Waarom het nu fout is gelopen? Geen idee. Iedereen maakt foutjes, vandaag zijn we daarop afgemaakt en zo zijn ze ons duur komen te staan.”

Na de wedstrijd was hij dan ook enorm ontgoocheld. “Er was een slechte sfeer in de kleedkamer. Dat is normaal, want we zijn niet tevreden na deze wedstrijd. Toch is het nog niet gedaan. Er zijn vijf wedstrijden gepasseerd en er komen er nog vijf aan.”

“We moeten dus positief blijven, ook al was het geen goede match. Matchen als deze kunnen gebeuren, dus moeten we de pagina kunnen omdraaien”, aldus de verdediger van Standard.

Jelle Van Damme staat ook dicht bij een schorsing met negen gele kaarten. Toch is dat voor hem geen reden om zich in te houden: “Ik ben niet bezig met die kaarten en speel niet anders. Onbewust denk je er misschien wel aan, maar als het eens nodig is zal ik zeker wel een kaart pakken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties