Reactie Ibou: "Blij met mijn doelpunten"

Robby Morren
Robby Morren
| 2 reacties
Ibou: "Blij met mijn doelpunten"
Foto: © SC

Ibou beleefde een bijzonder leuke avond tegen KV Mechelen. De aanvaller vond voor het eerst in maanden opnieuw de weg naar de netten en leidde zijn team naar de eerste plaats in hun groep.

Door Robby Morren

Ibou stond al van half februari droog. Toen scoorde hij zijn laatste goal in de thuiswedstrijd tegen Beerschot. Zaterdagavond stond de spits weer op: hij was goed voor twee treffers. 

"Ik ben tevreden, ik heb goed gespeeld", glimlachte hij na de wedstrijd. "Ook in de eerste helft speelden we niet slecht maar toen was het geluk niet aan onze zijde. In de tweede helft hebben we gedrukt en uiteindelijk verdiend gewonnen."

"Ik geef elke wedstrijd het maximum maar je kan nu eenmaal niet altijd uitblinken. Soms heb je al eens mindere wedstrijden, dan weer hele goede. Ik ben blij dat ik kon scoren maar het belangrijkste is dat we de wedstrijd wonnen."

OHL deelt de eerste plaats in zijn groep met Charleroi. Volgend weekend ontvangen de Leuvenaars de Karolo's in een rechtstreeks duel voor de leidersplaats. "We gaan proberen te winnen. We moeten spelen met hetzelfde enthousiasme als in onze tweede helft tegen KV Mechelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties