Bild: "Mourinho zeker naar Chelsea"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 7 reacties
Bild: "Mourinho zeker naar Chelsea"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens het Duitse Bild gaat José Mourinho volgend seizoen aan de slag als coach van Chelsea FC. De speculaties rond de Portugees zijn al weken voorpaginanieuws.

Blijft hij bij Real Madrid of niet? Heeft hij al een overeenkomst met Chelsea of niet? De speculaties rond The Special One swingen de voorbije weken de pan uit. Het Duitse Bild weet echter nu al zeker dat Mourinho volgend seizoen gewoon op de bank zit op Stamford Bridge.

De bron van het Duitse blad: Jürgen Klopp. Volgens de oefenmeester van Borussia Dortmund zou Mourinho verklaard hebben dat hij naar The Blues verkast. De Portugees zou zelfs al bezig zijn met het bouwen van een elftal. Zo zou hij met Klopp een gesprek hebben gehad over zijn interesse in Robert Lewandowski. De spits wordt echter nadrukkelijk gelinkt aan Bayern München.

Het is geen geheim dat Roman Abramovich, de steenrijke eigenaar van Chelsea, Mourinho terug wil halen naar Londen. De Portugees behaalde enkele seizoenen geleden al successen met de club. Bovendien zou ook de blauw-witte supporters een terugkeer van de succescoach zien zitten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties