Reactie Garrido: "Gezicht van Club laten zien dat we altijd moeten tonen"

Garrido: "Gezicht van Club laten zien dat we altijd moeten tonen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge hield de punten thuis tegen landskampioen Anderlecht. Coach Juan Carlos Garrido was na de wedstrijd vooral opgetogen met het resultaat en er kon zelf een lach af bij de Spanjaard. "Als je wint krijg je blijkbaar minder vragen. Dan is het goed dat ik vandaag weinig vragen krijg."

Aernout Van Lindt in Brugge

“We zijn heel blij met deze drie punten. We wisten dat Anderlecht een resem goede voetballers heeft in het aanvallend compartiment, dus wisten we dat we vooral aan het verdedigende werk moesten denken. We hebben meer gewerkt in de verdediging en dat heeft goed uitgepakt.”

“Het klopt dat we onze goals maken op de counter, maar dat was ons spel vandaag. In de tweede helft hadden we eigenlijk meer kunnen scoren. Nu goed, de drie punten vandaag zijn heel mooi meegenomen. Voetbal is fantastisch, zeker als je wint.”

De trainer heeft ook duidelijk de kritiek van vorige week ter harte genomen dat zijn speelstijl te weinig te maken had met de filosofie van Club Brugge (‘No Sweat, No Glory’): “Onze enige manier om er te raken is hard te werken als een team. We hebben veel geblesseerden en ook de volgende wedstrijd wordt het weer puzzelen, maar iedereen gaat er voor. Vandaag hebben we het gezicht getoond dat Club Brugge altijd zou moeten tonen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties