Reactie Köteles erg ontgoocheld: "De titel is ver weg"

Robby Morren
Robby Morren
| 17 reacties
Köteles erg ontgoocheld: "De titel is ver weg"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Laszlo Köteles was enorm ontgoocheld na het gelijkspel tegen Lokeren. Genk dankt zijn punt aan de doelman maar die had liever een slechte match gespeeld maar gewonnen. Hij beseft dat Genk nu helemaal uit titelkoers geslagen is.

Door Robby Morren

"Natuurlijk ben ik teleurgesteld", opende de Hongaar. "Ik was veel blijer geweest als ik een rustige wedstrijd had beleefd maar we gewonnen hadden. Lokeren speelde goed georganiseerd. Wij hadden in de eerste helft kunnen scoren maar dat lukte niet. Ik wil geen kritiek uiten op onze aanvallers maar we moeten wel dringend doelpunten gaan maken."

Zelf speelde Köteles opnieuw een hele sterke partij. Hij hield Harbaoui meermaals van de winnende treffer. "Ik probeer altijd scherp te zijn maar ik had ook wel wat geluk. Ik had liever slecht gespeeld maar dan wel gewonnen met 2-1. We verliezen op dit moment te veel punten, we moeten heel snel gaan winnen."

Titel

De goalie had zijn zinnen op de titel gezet en kon zijn teleurstelling niet verbergen. "Het einde van de play-offs komt dichterbij en de titel is steeds verder weg. We hebben het nu niet meer in eigen handen. Er zijn nog 4 wedstrijden te gaan, we kunnen dus nog veel bereiken. We hebben alleszins veel kwaliteit in de ploeg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties