Lierse trekt kaart van de jeugd

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 25 reacties
Lierse trekt kaart van de jeugd
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lierse heeft drie jeugdspelers een profcontract gegeven. Meteen de eerste verwezenlijking van nieuwbakken technisch directeur Tomasz Radzinski.

Op het Lisp wordt al stevig gebouwd aan de ploeg voor volgend seizoen. Bij zijn aanstelling liet Radzinski al optekenen dat de Pallieters de komende seizoenen resoluut de kaart van de jeugd willen trekken. De Canadees met Poolse roots hield al meteen woord en legde zaterdagavond drie jeugdspelers vast.

Jasper Sols, Jeffrey Pauwels en Tim Vercammen tekenden allen een semi-profcontract bij Lierse. De club bindt de jongeren voor twee seizoenen aan zich. Bovendien is er een optie voor een extra jaargang.

Eerstgenoemde is een 17-jarige verdedigende middenvelder die de jeugdrangen van Lierse doorliep. Bovendien verzamelde hij dit seizoen al enkele selecties voor het eerste elftal. Ook Pauwels en Vercammen kennen het huis op het Lisp.

“De club is verheugd om drie beloftevolle spelers aan zich te verbinden”, liet Radzinski optekenen op de website van de Pallieters. “Lierse heeft traditiegetrouw een sterke jeugdopleiding en daar willen we de vruchten van plukken. De club wil deze jongeren de kans geven om zich aan te passen. Het is natuurlijk de bedoeling dat ze op termijn doorgroeien in het A-elftal.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties