RVP: "Respecteer fans van Arsenal"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 13 reacties
RVP: "Respecteer fans van Arsenal"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanmiddag trekt Manchester United op bezoek bij Arsenal. "Ik begrijp dat de Londense fans mij niet graag zien komen", aldus Robin Van Persie.

United is sinds maandag zeker van de landstitel in de Engelse Premier League. Vanmiddag spelen the Red Devils een galawedstrijd op het veld van Arsenal. De Engelse traditie wil dat de tegenstander een erehaag vormt voor de kersverse kampioen. Pikant detail: Robin van Persie keert voor het eerst terug naar het Emirates Stadium.

De Arsenal-fans protesteerden tegen het feit dat hun spelers een erehaag zouden vormen voor RVP. Arsène Wenger en het Londense clubbestuur beslisten echter om het wel te doen.

“Ik heb de fans van Arsenal altijd gerespecteerd en dat zal ik ook blijven doen”, vertelt The Flying Dutchman in The Sun. “Ik weet dat sommigen me niet graag zien komen in een United-shirt. Ik begrijp echter hun gevoelens. Spelers komen en gaan, maar fans moeten hun team altijd steunen.”

“Ik kijk er echter naar uit om in het Emirates Stadium te voetballen”, besluit RVP. “Ik heb er goede herinneringen. Of ik in de basis zal starten? Ik ben een voetballer en wil altijd spelen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties