"Welbeck wordt ooit doelpuntenmachine"

Frank Deckers
| 0 reacties
"Welbeck wordt ooit doelpuntenmachine"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Manchester United heeft dit jaar absoluut niets te klagen over scorend vermogen. Met Robin van Persie hebben ze een doelpuntenmachine in hun rangen. Alex Ferguson laat in zijn schaduw Danny Welbeck zijn eigen weg bewandelen.

Vorig seizoen scoorde Welbeck in alle competities twaalf keer, nu slechts twee. Dat aantal is dus flink achteruitgegaan”, aldus Ferguson aan Sky Sports. “We maken ons daarover echter geen zorgen, want hij blijft op zoek naar goals en blijft loeren naar kansen. Met die instelling zal hij uiteindelijk een echte doelpuntenmaker worden.”

“Het kan zijn dat hij het niet fijn vindt dat hij op veel verschillende posities is neergezet en misschien hebben we dat ook wel te veel gedaan. Maar Welbeck is zeker van waarde geweest, want ik weet dat ik op hem kan rekenen”, zegt de Schot. “Het is echt fantastisch als je als speler zo multifunctioneel bent. En ik denk dat hij op een gegeven moment wel in de punt van de aanval terechtkomt, als hij wat volwassener wordt en vaker gaat scoren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties