Allijns: "Moeten respect hebben voor de beslissing van het comité"

Allijns: "Moeten respect hebben voor de beslissing van het comité"
Foto: © SC

De Geschillencommissie Hoger Beroep heeft geoordeeld dat Kortrijk de wedstrijd tegen Bergen met 5-0 verliest. Toch krijgt ook Bergen geen punten extra, dus gaan drie punten in rook op. Joseph Allijns van KV Kortrijk reageert op de beslissing tegen Voetbalkrant.com.

Door Aernout Van Lindt

KV Kortrijk krijgt nu alsnog een sanctie voor het inbrengen van Brecht Dejaegere in de wedstrijd tegen Bergen. Hij stond toen niet op het wedstrijdblad, een administratief foutje zonder bepalende gevolgen voor de wedstrijd. Lees de beslissing van de Geschillencommissie Hoger Beroep hier nog eens na…

“We moeten respect hebben voor de beslissing en het wijze oordeel van het comité. Of we het daar nu mee eens zijn of niet, is een ander geval. Maar daar willen we niet op reageren en geen verdere commentaar op geven”, reageert Joseph Allijns van KV Kortrijk.

“Meer commentaar geven heeft ook geen zin. De drie punten zijn in mist opgegaan en voor ons was het niet meer belangrijk. We kwamen niet meer in aanmerking voor plaats 1 of zelfs plaats 2. We weten wel dat we die wedstrijd ooit sportief hebben gewonnen, al de rest is in deze fase niet meer belangrijk.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties