Reactie De Ceulaer: "Perfecte start"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
De Ceulaer: "Perfecte start"
Foto: © SC

Benji De Ceulaer kon scoren in de knappe 0-4 zege van Racing Genk op Zulte Waregem. Racing Genk stond na tien minuten al op een 0-2 voorsprong. "Beter kon de match ook niet beginnen", aldus De Ceulaer.

Sander De Graeve in Waregem

"We startten perfect met erg veel druk naar voor. We hebben het goed aangepakt, even aftasten en dan gelijk toeslaan." Genk domineerde echter niet de volledige wedstrijd. "In de eerste minuten van de tweede helft hadden we het inderdaad nog moeilijk. Maar daarna zie je alweer wat voor een sterk team we hebben. Als je ziet hoeveel wedstrijden we al speelden dit seizoen, is het opmerkelijk hoeveel we nog verricht hebben."

De Ceulaer bekroonde zijn match met een doelpunt. "Bossut lost de bal op een vrije trap en ik sta waar ik moet staan en trap hem binnen. Het was verder erg leuk voetballen. We creëerden veel ruimte. De één-tweetjes met Thomas Buffel kwamen eruit, het samenspel met Jelle Vossen was ook erg goed."

De Ceulaer vierde zijn goal alsof hij aan het vissen was. "Ja dat had ik afgesproken met enkele mensen", lachte de spits. "Ze zullen wel weten wat het betekende. Het was onder anderen Laszlo Köteles."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties