Dortmund-voorzitter: "Frustraties ten opzicht van Bayern"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Dortmund-voorzitter: "Frustraties ten opzicht van Bayern"
Foto: © SC

Hans-Joachim Watzke is allesbehalve opgezet met de stunt van Bayern München om Mario Götze weg te plukken bij Dortmund. "We gaan niet doen alsof er niets gebeurd is", aldus de voorzitter van Dortmund.

Bayern liet de transfer van Götze (foto) uitlekken aan de vooravond van de halve finale in de Champions League. Gelb und Schwarz won uiteindelijk van Real Madrid. Toch kan Watzke niet lachen met het Beierse circus.

Bayern en Borussia strijden op achttien mei in Wembley om de Champions League. Komend weekend staat al een avant-première op de agenda in de Bundesliga.

“Ik heb altijd met het grootste respect over Bayern gesproken”, liet Watzke optekenen in Bild. “Maar ik moet toegeven dat de banden niet zo strak meer staan. Er zijn enkele frustraties.”

Toch blijft de voorzitter van Dortmund zijn ambt waardig en laat hij zich niet verleiden tot straffe uitspraken. "We moeten niet doen alsof alles koek en ei is. Ik zal de clubleiding van Bayern zeker de hand schudden. Maar een lunch voor de wedstrijd komt er niet.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties