Interim-trainer 'coach van de maand' in Premier League

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Interim-trainer 'coach  van de maand' in Premier League
Foto: © SC

Rafael Benitez is verkozen tot 'coach van de maand april' in de Premier League. Een mooie bekroning voor een oefenmeester die enkel wordt gezien als een tussenoplossing.

Benitez wordt al vanaf dag één verguisd op Stamford Brigde. Vooral de Chelsea-fans zijn niet opgezet met de Spanjaard. Aanleiding waren de uitlatingen van de oefenmeester in een ambtsperiode bij Liverpool.

Bovendien was het meteen duidelijk dat Benitez niet meer dan een tussenoplossing is voor Roman Abramovich. De steenrijke eigenaar van The Blues wacht immers op José Mourinho. Wellicht neemt de Portugees het eerste vliegtuig richting Londen na afloop van het seizoen in Spanje.

Ondertussen heeft Benitez de Londenaren op de rails gekregen. Chelsea won de laatste vier wedstrijden en is goed op weg om de derde plaats in de Premier League te pakken. Bovendien kwalificeerden Eden Hazard en co zich voor de finale van de Europa League.

Benitez werd ondertussen bekroond tot ‘coach van de maand april’. Allesbehalve slecht voor een interim-trainer als je het ons vraagt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties