Pirlo wil volgend seizoen schitteren in Champions League

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Pirlo wil volgend seizoen schitteren in Champions League
Foto: © SC

Juventus heeft nog een puntje nodig om de Italiaanse titel op zak te steken. "En volgend jaar wil ik de Champions League winnen", aldus Andrea Pirlo.

Juventus heeft aan een gelijkspel tegen Palermo genoeg om het kampioenschap te winnen. Met de titel is de terugkeer van De Oude Dame helemaal vereeuwigd. “We moeten eerst zorgen dat we een punt halen vooraleer we over die titel babbelen”, aldus Pirlo in La Gazzetta dello Sport. “Al is het geen verrassing dat Juventus aan het langste eind trekt. Dit is de titel van de stabiliteit.”

Pirlo kijkt echter al vooruit. De Italiaan wil volgend seizoen ook nog eens schitteren op het Europese toneel. "Dit seizoen was het een doel om te blijven winnen in Italië. Hopelijk doen we het volgend jaar in Europa. Ik wil graag de Champions League winnen.”

De middenvelder gaf eerder te kennen dat hij stopt als Italiaanse international na het WK van volgend jaar in Brazilië. “Wanneer ik volledig zal stoppen met voetballen? Ik ga door zolang ik nog passie voel voor het spel. Ik wil me ook belangrijk voelen voor het team. En daarna? Misschien word ik wel trainer.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties