Fernandez: "Eer al gered in play-off II"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 9 reacties
Fernandez: "Eer al gered in play-off II"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond komt Standard op bezoek bij KAA Gent. De Oost-Vlamingen staan op twee wedstrijden van een delirium: Europees voetbal in het nieuwe Arteveldestadion.

Het Jules Ottenstadion is vanavond voor de laatste keer het decor van een thuiswedstrijd van La Gantoise. Het afscheid kan des te mooier worden met een klinkende prestatie tegen Standard. De winnaar van het duel over twee wedstrijden mag volgend seizoen Europa in.

Toch is Victor Fernandez op zijn hoede voor de Rouches. De Spanjaard is namelijk niet vergeten dat de roodhemden tot voor kort nog als titelkandidaat werden gezien. “Standard is een overvoorspelbaar team”, aldus de oefenmeester in Het Nieuwsblad. “Ze hebben kwaliteit in overvloed. De snelheid in de aanval is hun troef, net als bij ons. Daar kan de sleutel van de wedstrijd wel eens liggen.”

“Het voorbije kampioenschap hebben we veel geleerd”, gaat de Spanjaard verder. “We hebben onze eer al gered door play-off II te winnen. Er is nu een serieuze basis gelegd voor hogere doelen. Europese kwalificatie zou een droom zijn, maar daar ben ik uiteindelijk voor naar Gent gekomen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties