Staelens moet volgende weken nog zware onderhandelingen aangaan

Staelens moet volgende weken nog zware onderhandelingen aangaan
Foto: © SC

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

Cercle Brugge kan vanavond het behoud verzekeren als het minstens een puntje pakt tegen Moeskroen. Lorenzo Staelens en zijn troepen mogen dan even gaan feesten, maar voor de T1 staan er ook nog belangrijke gesprekken op het programma de volgende weken.

Er zijn immers heel wat gehuurde spelers en spelers die einde contract zijn. Alle onderhandelingen zijn uitgesteld tot het behoud zeker is. Dat vind ik ook wel een normale situatie", vertelt Staelens in HBvL. "Nu is er nog geen specifieke datum voor de gesprekken vastgelegd, maar er was al zekerheid dat ik bij Cercle zou blijven. Maar over de concrete invulling van dat hoofdtrainerschap dient nog onderhandeld te worden."

"Er zijn ook heel veel spelers einde contract, velen werden ook maar gehuurd - Boi, Godee, Dickoh, Boghossian - tot eind van dit seizoen. Er is dus enorm veel werk op de planken, maar een grote achterstand met de andere clubs is er toch nog niet. Cercle heeft zijn scouting verzorgd en contacten gelegd, daarbij altijd uitgaande van twee scenario's : het behoud of de degradatie. Als we vanavond al het behoud verzekerd hebben, kan er misschien wel een feestje af. Maar nadien zal er hard gewerkt moeten worden om een valabele ploeg voor volgend seizoen op de been te brengen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e - promotie

 Speeldag 1

Nieuwste reacties